Boka bussen - Science Safari
186
page-template-default,page,page-id-186,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Boka bussen

Vår buss

Bussen kör till alla intresserade människor! Den har varit på skolor, marknader, konferenser, företag, mässor, festivaler och andra speciella evenemang. Vi kommer då med 3-5 medlemmar som alla har en bred kompetens inom naturvetenskap och teknik.

Fordonet är en låggolvbuss d.v.s. den “niger”, har en rullstolsramp, är 8 m lång samt 2.8 m hög och behöver tillgång till vanligt jordat uttag. Aktiviter sker både inne i bussen och utomhus, i anslutning till bussen. Vid dåligt väder utnyttjas vårt förtält om inte gruppen är för stor, i annat fall behöver aktiviteterna tak över huvudet t.ex. i en foajé eller hall där man kan ha bussen parkerad nära intill.

Bussen som utflyktsmål

Intresserad av att besöka bussen?
När den inte är ute på vägarna kan man göra ett studiebesök hos Science Safari, som har sina lokaler på Plönninge, utanför Harplinge. Där kan man få en visning av grundutrustningen.

För skolor

Science Safari vill även vara en skolresurs dels för lärare i allmänhet, dels för barn från mellanstadiet och uppåt. Bussen är grundutrustad med tvärvetenskapliga experiment som kräver varierande grad av mognad och förförståelse hos barn från klass 5 och uppåt. 2-3 lärare bör vara med och elevgruppen bör inte vara större än två klasser. 1,5 timmes aktiviteter brukar bli lagom och vänder sig till barn från klass 5 och uppåt (klass 4 i undantagsfall).

Vad kostar det?

Minimumavgift är 600kr för ett besök ute, eller för ett besök på Plönninge. Vid längre resor kan en extra avgift tillkomma. Kontakta oss för mer information.

Gör en bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan till oss via Epost på info@sciencesafari.se eller via formuläret nedan. Ange typ av verksamhet och önskad tidpunkt så hör vi av oss till dej omgående.